آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

باهنر در گفتگو با ايلنا:

دولت اگر کسی را عوض نکند جای تعجب دارد

فعالان سیاسی همیشه باید آمادگی پاسخگویی به دستگاه‌های رسمی و نظارتی را داشته باشند /حرف‌هایی از طریق شایعات و جوسازی‌ها و فشارهای سیاسی عنوان می‌شود که ما معمولا توصیه می‌کنیم که بداخلاقی سیاسی نداشته باشند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی‌ درباره انتصاب میر تاج الدینی به عنوان مشاور رییس‌جمهور در امور روحانیت و برخي تغييرات جديد در دولت گفت: متاسفانه نکته‌ای که وجود دارد این است که اگر روزی دولت کسی را عوض نکند باید تعجب کرد دولت نهم و دهم همیشه در حال تعویض افراد است.

محمد رضا باهنر در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به انتقاد پدر معنوي جبهه پايداري از عملکرد شهرداری تهران در انتخابات گفت: فعالیت شهرداری تهران برای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی مشخص است و مسلم است که شهرداری بعد از انتخابات فعالیت پاکسازی شهر از تبلیغات کاندیدا‌ها را دارد که این مساله نیز هزینه‌هایی را به شهرداری تحمیل می‌کند.

وی افزود: البته حرف‌هایی از طریق شایعات و جوسازی‌ها و فشارهای سیاسی عنوان می‌شود که ما معمولا توصیه می‌کنیم که بداخلاقی سیاسی نداشته باشند و خودمان نیز این مساله را مورد توجه قرار می‌دهیم. اما این مساله مانع از این نمی‌شود که فرد در مورد رفتارهای خود به نهادهای نظارتی پاسخگو نباشد.

باهنر همچنین درباره انتصاب میرتاج الدینی به عنوان مشاور رییس‌جمهور در امور روحانیت گفت: متاسفانه نکته‌ای که وجود دارد این است که اگر روزی دولت کسی را عوض نکند باید تعجب کرد دولت نهم ودهم همیشه در حال تعویض افراد است.  

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.