آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

تشکیل کمیته مشترک برای مهار تورم

موسوی لارگانی از تشکیل کمیته مشترک از نمایندگان مجلس و وزارت صنعت و معدن و تجارت خبر داد و گفت: پیشنهادی در جلسه صبح دیروز داده شد که مورد قبول قرار گرفت و قرار بر این شد که کارگروهی متشکل از نمایندگان کمیسیون و نمایندگانی از وزارت صنعت و معدن و تجارت تشکیل شود .

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از تشکیل کمیته مشترک از نمایندگان مجلس و وزارت صنعت و معدن و تجارت خبر داد و گفت: پیشنهادی در جلسه صبح امروز داده شد که مورد قبول قرار گرفت و قرار بر این شد که کارگروهی متشکل از نمایندگان کمیسیون و نمایندگانی از وزارت صنعت و معدن و تجارت تشکیل شود .

سید ناصر موسوی لارگانی در گفت و گو با خانه ملت گفت: در جلسه صبح دیروز کمیسیون با حضور وزیر صنعت و معدن و تجارت  در ارتباط با بحث تورم به خصوص تورم کالاهای مورد  نیازمردم بحث و بررسی صورت گرفت و وزیر در این خصوص توضیحاتی را دادند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: در جلسه صبح دیروز تذکر داده شد که در ارتباط با خوراک دام و طیور ، وزیر و مسئولان به موقع واردات را انجام نداده اند و تورم امروز ناشی از این موضوع است.

موسوی لارگانی از تشکیل کمیته مشترک از نمایندگان مجلس و وزارت صنعت و معدن و تجارت  خبر داد و گفت: پیشنهادی در جلسه صبح  دیروز داده شد که  مورد قبول قرار گرفت و قرار بر این شد که کارگروهی متشکل از نمایندگان کمیسیون و نمایندگانی از وزارت صنعت و معدن و تجارت تشکیل شود .

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس  ادامه داد:همچنین تصمیم گرفته شد که مدیران عامل بانک هایی که می توانند در خصوص واردات و صادرات موثر باشند در این کارگروه حضور داشته باشند تا بتوان از طریق این کمیته تورم به خصوص مسئله گرانی نیازهای خوراکی روزانه مردم از جمله مرغ را کنترل کرد./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.