خبر خوش برای دانشجویان انصرافی

کد خبر: ۲۶۰۷۲۴
|
۰۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۵ 26 July 2012
|
16929 بازدید
به گفته معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، متقاضیان انصرافی بازگشت به تحصیل از فردا به مدت دو هفته امکان نام نویسی و ارسال تقاضای خود را بر اساس دستورالعمل جدید دارند.

مجتبی بذرافشان در گفتگو با مهر، اضافه کرد: نام نویسی آن دسته از دانشجویانی که طی سالهای گذشته بنا به دلایل مختلف از تحصیل انصراف داده اند، از فردا شنبه 7 مردادماه در سامانه خدمات آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز خواهد شد.
 
وی گفت: فرایند ارسال درخواست دو هفته ادامه دارد و این مدت به احتمال خیلی زیاد تمدید نخواهد شد.
 
معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم در ادامه تاکید کرد که در صورتیکه تعداد متقاضیان زیاد باشد این مهلت امکان تمدید دارد.
 
بذرافشان خاطرنشان کرد: پس از پایان مهلت ارسال درخواستها، بررسی تقاضاها و جایابی برای این دسته از متقاضیان آغاز خواهد شد.
 
وی مهرماه سال جاری را زمان آغاز به تحصیل این دسته از متقاضیان اعلام کرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟