آخرین خبربرخورد ناجوانمردانه با ترانه علیدوستی در خاکسپاری حمید علیدوستی
1بازدید

رئيس ناظران بين‌المللي:

حمله به سوريه يك اشتباه بزرگ است

رئيس هیئت ناظران صلح سازمان ملل در سوریه گفت:حمله‌ نظامی به سوریه یک اشتباه بزرگ خواهد بود و مشکلات تاریخی اقوام در سوریه می‌تواند برای اسرائیل، ترکیه، عراق و لبنان مشکل‌ساز شود.

به گزارش ایسنا ژنرال رابرت مود که به مدت سه ماه سرپرستی هیئت ناظران صلح سازمان ملل در سوریه را به عهده داشت، در مصاحبه با مجله‌ آلمانی فوکوس هشدار داد که تضادها و مشکلات قومی در سوریه می‌توانند بحران بزرگ‌تری در این کشور به‌وجود آورد.

ژنرال دانمارکی که بارها در کشورهای خاورمیانه ماموریت داشته در مقايسه سوریه با امپراتوری عثمانی گفت: در ۴۰ سال گذشته خاندان اسد توانسته است بر تضادها و مشکلات اقوام گوناگون فائق آيد، به همین دلیل سقوط حكومت بعث می‌تواند زمینه‌ بروز این مشکلات را فراهم کند و باعث شعله‌ورشدن آتش کینه میان اقوام و اقلیت‌ها شود.

اين ژنرال ۵۴ ساله تأكيد كرد: در این صورت درگیری‌های قومی و مذهبی به اسرائیل، ترکیه، عراق و لبنان نیز سرایت خواهد کرد.

به اعتقاد رابرت مود حمله‌ نظامی به سوریه یک اشتباه بزرگ خواهد بود، زیرا چنین اقدامی وضعیت این کشور را بحرانی‌تر خواهد کرد و هر گونه تغییر و تحولی در سوریه باید توسط مردم این کشور و بدون دخالت خارجی‌ صورت گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.