آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
3بازدید

عضو كميسيون كشاورزي:

كشاورزي مي‌تواند اساس اقتصاد كشور باشد

عضو كميسيون كشاورزي مجلس اظهار داشت: كشاورزي مي‌تواند محور و اساس اقتصاد كشور باشد و لازم است براي اين مهم اقدامات عملي صورت گيرد.

به گزارش ایسنا، رحمت‌الله نوروزي در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خاطرنشان كرد: لازم است به صورت پايدار و همه جانبه از بخش كشاورزي حمايت شده و در حوزه‌هاي مختلف مرتبط با اين صنعت بازنگري‌هايي جدي انجام گيرد تا بتوانيم از اقتصاد مبتني بر نفت به سمت اقتصاد مبتني بر كشاورزي و توليد حركت كنيم.

وي افزود: تامين به موقع و مناسب نهاده‌هاي كشاورزي تنظيم بازار خريد تضميني و عرضه محصولات، تقويت صنايع تكميلي، نقش كشاورزي و مكانيزه شدن مراحل كاشت، داشت و برداشت از گام‌هايي است كه مي‌تواند در مسير بالندگي صنعت كشاورزي اثرگذار باشد.

نوروزي تاكيد كرد: توسعه و تقويت تعاوني‌هاي روستايي و تقويت بنيه اعتباري كشاورزان و همچنين اعطاي تسهيلات مناسب و كاربردي به كشاورزان از اقدامات ديگري است كه بايد دولت و وزارت جهاد كشاورزي به آن توجه كنند،‌ چراكه امروزه كشاورزان در تهيه و تامين ضمانت‌هاي بانكي رايج و دريافت تسهيلات مناسب دچار مشكلات اساسي هستند.

اين عضو كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: با توجه به اينكه بخش كشاورزي در كشور از پتانسيل بالايي براي تبديل شدن به يك صنعت پويا و تاثيرگذار برخوردار است. مي‌توان با تقويت صنايع تبديلي و حمايت‌هاي دولتي از اين بخش، كشاورزي را به سمت يك صنعت پويا و درآمدزا سوق داد.

وي تاكيد كرد: عدم وابستگي و يا وابستگي اندك بخش كشاورزي به تحريم‌ها يكي ديگر از نكات مثبتي است كه بايد به آن توجه كرد و قطعا صنايع تبديلي از اين حوزه مي‌تواند استفاده مناسبي نمايند، چراكه در بخش تامين مواد اوليه و تهيه اقلام اساسي توليد مي‌توانند بسيار بهتر و مطلوب‌تر از ساير صنايعي كه به واردات احتياج دارند عمل كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.