آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

آشفتگی بازار با تعدد تصمیمات در خصوص نرخ ارز

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تعدد تصمیمات در خصوص نرخ ارز رانشان از بی ثباتی در اقتصاد کشور دانست و گفت: الگوی مشخص و ثابتی در خصوص نرخ ارز در کشور وجود ندارد و این مسئله منجر به تعدد تصمیمات در خصوص نرخ ارز شده است.

مسعود پزشکیان گفت: چندنرخی بودن ارز مسئله ای است که پیش از این در کشور وجود داشته است و امتحان خود را پس داده و اثرات منفی خود بر اقتصاد جامعه را نیز گذاشته است.

به گزارش خانه ملت، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذر شهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: این که امروز نیز باز برخی از افراد بحث ارز چند نرخی را مطرح می کنند نشان می دهد هنوز به یک استراتژی مشخص و مدون در خصوص اقتصاد کشور نرسیده ایم و بعضا حتی تصمیم به اجرای اشتباهات گذشته می گیریم.

پزشکیان با تاکید بر این که تعدد تصمیمات در خصوص نرخ ارز نشان از بی ثباتی اقتصاد کشور است، گفت:چند نرخی بودن ارز یعنی توسعه رانت خواری به این معنی که هر کس به قیمت پایین تر ارز به هر طریقی دست پیدا کرد بتواند  رانت پولی را برای خود مهیا کند.

وی افزود: دولت باید برنامه ریزی برای حرکت مجدد به سمت تک نرخی شدن ارز را ادامه دهد تا در پایان سال به سیستم تک نرخی شدن ارز باز گردیم وگرنه با این شیوه تنها رانت خواری و به دنبال آن صدمه به سیستم اقتصادی کشور افزایش خواهد یافت.

عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس تاکید کرد:خروج قیمت ارز از مبنای تک نرخی به غیر از اینکه رانت خواری ، ویژه خواری و بی نظمی در اقتصاد کشور همراه بیاورد هیچ نتیجه دیگری را ندارد و گذشته از این مسئله این که هر روز یک تصمیم مبنی بر نرخ ارز توسط مسئولان کشور اعلام شود خود منجر به آشفتگی بازار نیز می شود./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.