آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

یحیی زاده: آمارهای طلاق مخدوش است

حجت الاسلام سید جلال یحیی زاده نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ، با اشاره به ارائه آمارهای مختلف طلاق و هشدار ها نسبت به این ناهنجاری در کشور گفت:  برای تشریح وضعیت طلاق در کشور ، سونامی اصطلاحی شده است که جاهای زیادی از آن استفاده می کنند ، اما باید دید که آیا «سونامی» برای طلاق مناسب است یا خیر؟

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت خاطرنشان کرد: بنده عضو شورای فرهنگی عمومی استان یزد بودم و گزارش های مربوط به طلاق هم به صورت مکرر به ما داده می شد که نگران کننده بود ؛ در این شورا به ما پیشنهاد شد به صورت علمی ، دقیق و آماری هم از ناحیه ثبت احوال و دیگر مراکز آماری ، بر روی  اطلاعات طلاق کارشناسی شود.

نماینده مردم تفت و میبد گفت: در استان یزد این تحقیق و تفحص صورت پذیرفت و دیدیم این آمار که اعلام شده تا این حد وسیع نبوده است ؛ البته متاسفانه در استان یزد که معروف به عدم وجود طلاق بود ، این مساله خیلی بیشتر از گذشته واقع می شود ، اما آمارهای ارائه شده دقیق نبود.

یحیی زاده گفت: در آمارهای فعلی در برابر هر 8 ازدواج یک طلاق اعلام می کنند و در تهران از هر چهار ازدواج ادعا می شود که یکی به طلاق ختم می شود ، اما ما خودمان بین مردم که زندگی می کنیم و با نگاهی اجمالی می بینیم که اینگونه هم نیست.

وی افزود: با یک کارشناسی مختصر می بینیم که این آمارها درست نیست ؛ البته باید توجه کرد که در دین ما ، طلاق حلال است اما به شدت نکوهش شده است و جایزی است که اسلام ، روی خوش به آن نشان نداده است.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هر تعدادی طلاق که در کشور ما اتفاق بیفتد ، باید ناراحت باشیم و اقتضا می کند به صورت دقیق ، عمیق ، همه جانبه و علمی این موضوع از سوی نظام مورد بررسی قرار گیرد و آسیب شناسی شود.

وی ادامه داد: طبق قانون رسما مرکز آمار باید آمار طلاق را بدهد ، اما ما آمار طلاق ها را از بولتن ها می شنویم و نمی خواهیم نسبت به موضوع بی تفاوت باشیم ، اما می گوییم نسبت به آمارهای ارائه شده مقداری خدشه داریم.

یحیی زاده گفت: وقتی در جامعه اسلامی ، ما دم از قانون ، فرهنگ و بنیان خانواده می زنیم ، چرا اصلا باید طلاق صورت گیرد؟ این مساله باید ریشه یابی شود.

وی در خاتمه گفت: متاسفانه طلاق توافقی که این سالها در کشور رسم شده است ، خیلی آمار طلاق را افزایش داده است و بابی باز شده که باید برای آن تدبیری اندیشید و تاکید می کنم نگران طلاق هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.