آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

هيچ پاركي در پايتخت بدون نگهبان نيست

مديرعامل سازمان پارك‌ها و فضاي سبز شهر تهران با تاكيد بر اين كه تامين امنيت پارك‌ها وظيفه نيروي انتظامي است، گفت: هيچ يك از بوستان‌‌هاي پايتخت بدون نگهبان نيست.
 
علي محمد مختاري در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به تعامل خوب شهرداري تهران با نيروي انتظامي، اظهار كرد: در تمامي بوستان‌هاي سطح شهر، نگهبان به صورت 24 ساعته مستقر است.
 
وي با بيان اينكه نگهبان پارك در قالب پليس پارك با شهرداري همكاري مي‌كند، افزود: نگهبان پارك در استخدام شركت‌هاي خصوصي است و شهرداري تنها با عوامل اجرايي آن دسته از شركت‌هايي كه پليس صلاحيت آنها را تاييد كرده است، قرارداد منعقد مي‌كند.
 
مديرعامل سازمان پارك‌ها و فضاي سبز شهر تهران با اشاره به اينكه علاوه بر پليس پارك، در بوستان‌هاي فرا منطقه‌اي و جنگلي، پليس نيروي انتظامي نيز به صورت 24 ساعته مستقر است، افزود: به اين ترتيب امنيت در بوستان‌هاي بزرگ به حدي تامين است كه خانواده‌ها در ايام تابستان حتي تا نيمه‌هاي شب در بوستان‌ها حضور دارند.
 
مختاري خاطرنشان كرد: تعداد پليس پارك مستقر در هر بوستان، بستگي به وسعت بوستان و كاركرد آن از نظر محله‌اي، منطقه‌اي و فرا منطقه‌اي بودن دارد.
 
وي همچنين به اقدامات سازمان پارك‌ها و فضاي سبز براي تامين امنيت هر چه بيشتر مردم در بوستان‌هاي شهر اشاره كرد و گفت: نقاط ناايمن و كور در بوستان‌هاي سراسر پايتخت شناسايي شده و با نورپردازي مناسب امنيت اين نقاط فراهم شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.