آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
1بازدید

"عدم تعهد"یک جریان فرهنگی است نه نظامی

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه "عدم تعهد یک جریان فرهنگی است، نه نظامی و سیاسی" ، غیرمتعهد واقعی را کسی دانست که این جریان فرهنگی را تعقیب کند و وابستگی فکری به جریان غرب و شرق نداشته باشد.

نصرالله پژمان‌فر در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به برگزاری اجلاس عدم تعهد در تهران، گفت:اساس اجلاس غیرمتعهدها بر آن بوده که  تقسیم بندی ایجاد شده بعد از جنگ جهانی که دنیا را به دو بلوک شرق و غرب قسمت کرد، نپسندیدند و راه سومی را برگزیدند تا نه وابسته به شرق شوند و نه غرب و تعهدی در قبال هیچکدام از این دو جریان نداشته باشند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، اجلاس غیرمتعهدها را فرصتی برای مخالفت کشورها با تقسیمات ظالمانه در عرصه‌های بین‌المللی دانست و افزود: عدم تعهد یک جریان فرهنگی است، نه نظامی و سیاسی  و غیرمتعهد واقعی کسی است که این جریان فرهنگی را تعقیب کند و وابستگی فکری به جریان غرب و شرق نداشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با اشاره به پیوستن ایران از سال ۵۷ به جنبش عدم تعهد، اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که به معنای واقعی عدم تعهد را رعایت کرده است و انقلاب ما هم با شعار "نه شرقی، نه غربی" و عدم وابستگی به دو بلوک شروع شد و توانستیم فکر خودمان را در دنیا تعقیب کنیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر اینکه وابستگی های امروز فکری و فرهنگی است، یادآور شد: وابستگی فکری و فرهنگی موجب ارتباط کشورها می‌شود و دشمن روی این موضوع سرمایه‌گذاری کرده و لذا ایران باید عدم وابستگی به کشورهای غربی و شرق را به عنوان یک جریان فکری پیگیری کند.

عضو فراکسیون روحانیان مجلس ابراز امیدواری کرد، ایران در سه سالی که به عنوان ریاست این سازمان، مسئولیت دارد، کار را با جدیت تعقیب کند و بتواند عدم وابستگی فکری، نظامی و سیاسی را توام با یکدیگر در دنیا به عنوان یک مدل ارائه کند.

شانزدهمین اجلاس سران کشورهای عدم تعهد، به ریاست ایران در تهران برگزار می شود

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.