آخرین خبرپیش‌بینی جنجالی هیلاری از واکنش ترامپ به شکست
2بازدید

کاهش دما و بارندگی در استانهای شمالی

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی با اعلام اینکه هوای استانهای شمالی از فردا بارانی می شود گفت: احتمال طغیان رودخانه ها و آبگرفتگی معابر وجود دارد.
 
عبدالرضا امیدوار شهری در گفتگو با مهر اظهار داشت: از روز چهارشنبه موج جدیدی از گرد و خاک روی کشور عراق تشکیل شده و از فردا استانهای ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان شرقی را تحت تاثیر قرار داده و برای این استانها گرد و غبار رقیق پیش بینی می کنیم.
 
وی ادامه داد: همچنین از امروز با ورود یک جبهه هوای خنک به نوار شمالی کشور دمای هوا در استانهای آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان 4 تا 8 درجه کاهش یافته و شاهد آغاز بارندگیها خواهیم بود.
 
به گفته مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی بارندگیها از روز جمعه تا یکشنبه شدت بیشتری دارد که برای این مناطق آبگرفتگی و سیلابی شدن رودخانه ها را پیش بینی می کنیم همچنین سواحل شمال کشور در این مدت مواج است.
 
وی تاکید کرد: آسمان تهران طی دو روز آینده آفتابی خواهد بود و در ساعات پایانی شب هوا 2 تا 3 درجه کاهش می یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.