آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

سیگاری ها بیشتر با اختلال در خواب روبرو هستند

افراد سیگاری نسبت به افراد سالم کمتر خوابیده و خواب آنها نیز کمتر از سایرین برایشان آرامش بخش است.

به گزارش فارس، در تحقیقی که در آلمان روی 2 هزار نفر انجام شده محققان دریافتند که از 1100 فرد سیگاری مورد تحقیق 17 درصد کمتر از 6 ساعت خواب در هر شب را دارا بوده  و 28 درصد از کیفیت خواب خود ناراضی بودند.
 
استفان کورز از دانشمندان مرکز دانشکده پزشکی برلین اعلام کردند این میزان در میان 1200 فرد غیرسیگاری مورد تحقیق به ترتیب 7 و 19 درصد بوده است.
 
وی گفت: این تحقیق برای نخستین بار نشان دهنده اختلالات خواب در افراد سیگاری در مقایسه با غیرسیگاریها است. البته نیاز به تحقیقات بیشتری نیز هست چرا که ممکن است افراد سیگاری عادات دیگری مانند زیاد بیدار ماندن برای تماشای تلویزیون و تحرک کم را نیز داشته باشند.
 
به نوشته رویترز اما دلایل موجود به اندازه کافی محکم است که تأثیرات نیکوتین را بر خواب نشان دهد. کیفیت بد خواب نه تنها می تواند بیدار شدن را سخت تر کند بلکه برخی تحقیقات نشان داده که اگر این کار به یک عادت تبدیل شود می تواند مشکلاتی مانند چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی را در پی داشته باشد.
 
همگی افراد حاضر در این تحقیق از نظر روانی سالم بوده و پرسشنامه ای را در مورد کیفیت خواب پر کرده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.