آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
3بازدید
۰

يك گزينه غيردارويي براي كمك به درمان نقرس

پزشكان آمريكايي در يك مطالعه جديد اعلام كردند كه خوردن گيلاس به درمان نقرس كمك مي‌كند.

به گزارش ايسنا، اين پزشكان در آزمايشات جديد خود دريافتند بيماران مبتلا به نقرس كه طي يك دوره دو روزه گيلاس مي‌خورند در مقايسه با بيماراني كه از اين ميوه مصرف نمي‌كنند 35 درصد كمتر با خطر حملات اين بيماري مواجه مي‌شوند.

به گزارش بي‌ بي سي، مطالعات منتشر شده در «مجله آرتريت و روماتيسم مفصلي» نشان مي‌دهد اين ميوه سرشار از نوعي تركيبات آنتي اكسيداني موسوم به آنتوسيانين‌ها است كه خواص ضدالتهابي فوق‌العاده‌اي دارند.

در اين مطالعه متخصصان دانشگاه بوستون روي 633 بيمار مبتلا به نقرس ميانگين سني 54 سال آزمايش كرده و به نتايج فوق دست يافتند.

نقرس از افزايش بيش از حد اسيد اوريك در جريان خون ناشي مي‌شود و با بروز حملات ناگهاني و شديد درد و تورم در مفاصل بويژه در پاها همراه است. اين بيماري در مردان شايع‌تر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.