آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

هشدار به متقاضيان تحصيل در سوريه

رييس مركز خدمات آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به فعاليت برخي موسسات براي اعزام دانشجو به كشور سوريه، گفت: هيچ تسهيلاتي به دانشجوياني كه در زمان بحران به سوريه بروند، تعلق نمي‌گيرد.

به گزارش ایسنا دكتر محمود قاضي خوانساري، با هشدار به خانواده‌هاي كه در بحران سوريه فرزندان خود را براي تحصيل به اين كشور اعزام مي‌كنند، اظهارداشت: متقاضياني كه دراين شرايط كشور سوريه را براي تحصيل انتخاب مي‌كنند به دليل بحران در اين كشور با محدوديت‌هايي روبرو خواهند شد.

وي با هشدار به خانواده‌ها درخصوص فعاليت برخي موسساتي كه براي اعزام دانشجو به سوريه تبليغ مي‌كنند، هشدار داد و گفت: وزارت بهداشت به هيچ دانشجويي كه در شرايط بحران براي تحصيل به سوريه برود تسهيلاتي چون ارز و غيره نخواهد داد و حتي با انتقال آنها به داخل كشور موافقت نخواهد كرد.

قاضي خوانساري در خاتمه با بيان اينكه اين دسته از موسسات از وزارت بهداشت مجوز نمي‌گيرند، تصريح كرد: بنابراين متقاضيان تحصيل در كشور سوريه به ويژه متقاضيان دوره تخصص به اين موضوع توجه داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.