آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4576بازدید

بلاتر در تلاش براي تصويب قانون 5+6

رئيس فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) يك بار ديگر بر تصويب قانون 5+6 تاكيد كرد.

به گزارش ايسنا،‌ سپ بلاتر روز دوشنبه با وجود مخالفت هاي بسيار از سوي اتحاديه اروپا نسبت به محدود كردن شمار بازيكنان خارجي حاضر در تيم هاي اين قاره پافشاري كرد.

بلاتر كه قصد دارد قانون 5+6 را به تصويب برساند گفت در ديداري غير رسمي در بياريتز كه سران بلندبالاي ورزشي و وزراي ورزش كشورهاي اروپايي را گرد هم آورده بود، موفق شده رضايت اين مسئولان براي تصويب قانون نامبرده را جلب كند.

در بيانيه اي از سوي فيفا كه روز دوشنبه اعلام شد، بلاتر نسبت به حمايت وزراي ورزش كشورهاي اروپايي و اشتياق آنها براي جنبش المپيك و ورزش ابراز خوشحالي كرد.

وي همچنين از توافق اوليه شكل گرفته ميان وزراي ورزش 27 كشور اروپايي براي تصويب قانون 5+6 ابراز خرسندي كرد.

در حالي كه بلاتر به شدت خواستار تصويب قانون 5+6 است، ميشل پلاتيني رئيس اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) از مخالفان اين قانون بوده و نهايي شدن آن را غيرممكن مي داند.

بر اساس قانون 5+6 تيم هاي اروپايي حق قرار دادن 5 بازيكن خارجي در تركيب اصلي خود را خواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.