آخرین خبرتکذیب قاطع حزب‌الله درباره حضور کارشناسانش در یمن
1بازدید
۰

عفاف و پوشش مردان ساماندهی می‌شود

فارس نوشت:

معاون امور هنری وزارت ارشاد گفت: برنامه‌های رعایت عفاف و پوشش در آقایان از سال 92 عملیاتی می‌شود.

 حمید شاه آبادی اظهار داشت: بسیاری از پوشش‌های آقایان با شاخصه‌های ایرانی و اسلامی مغایرت دارد. از سویی بسیاری از کالاهای وارداتی هم تناسبی با فرهنگ ما ندارند اما متاسفانه در جامعه رواج زیادی یافته‌اند.

وی با بیان اینکه مسائل و مشکلات در این عرصه باید شناسایی شود، یادآور شد: یک موضوع را باید به گونه‌ای در جامعه نهادینه کرد که اثر وضعی آن در پوشش جامعه دیده شود.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: لباس آقایان باید ساماندهی شود و طرح شناسه یکپارچه سازی مد و لباس ایرانی اسلامی (شیما) در مورد لباس آقایان هم اجرایی شود و لباس‌هایی که شناسه دارند در جامعه رواج پیدا کنند.

شاه آبادی خاطرنشان کرد: کمیته‌های تخصصی متعدد باید لباس‌ها را بررسی کنند و مواردی مبنای سرمایه‌گذاری قرار گیرند که مولفه‌های اسلامی و ایرانی را داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.