آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

حرفهای مسی پس از شکست برابر سلتیک

لیونل مسی مهاجم بارسلونا که در بازی شب قبل در دقیقه 92 برای اولین بار پس از پدر شدن پایش به گلزنی باز شد از بازیکنان بارسا به دلیل از دست دادن موقعیتهای فراوان انتقاد کرد و گفت : «نمایش‌مان در این بازی به مراتب از بازی رفت که پیروز شدیم بهتر بود.»

به گزارش ایسنا، مسی درباره دیدار برابر سلتیک گفت: خوب بازی کردیم، از بازی دو هفته قبل‌مان برابر آن‌ها بهتر بودیم اما امشب توپ‌هایمان به گل نرسید و واقعا بدشانس بودیم.

مسی در ادامه گفت: سلتیک کاملا دفاعی بازی کرد و چشم به ضد حمله دوخته بود. آن‌ها در ضربات ایستگاهی خطرناک بودند و برای همین توانستند دو گل به ما بزنند.

وی افزود: ما همچنان دو بازی دیگر در این گروه داریم که باید با هوشیاری بتوانیم با کسب هر 6 امتیاز به عنوان تیم صدرنشین صعود کنیم.

باخت شب گذشته بارسلونا به سلتیک اولین باخت آبی و اناری‌ها پس از 3 سال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.