آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

سازنده فیلم موهن به زندان محکوم شد

به گزارش شیعه آنلاین، یک دادگاه آمریکایی «مارک باسیلی یوسف» 55 ساله، سازنده فیلم اخیر توهین کننده به ساحت مقدس پیامبر اکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم را به یک سال زندان محکوم کرد.

بر همین اساس قرار است «مارک باسیلی یوسف» دوران حبس خود را در زندان فدرال آمریکا طی کند. وی در دادگاه به 4 اتهام دیگر خود نیز اعتراف کرده بود از جمله استفاده از کارت شناسایی تقلبی، توهین به یک نیروی پلیس، کلاهبرداری از یکی از بانک های آمریکا در سال 2010 میلادی.

گفتنی است در پی ساخته شدن این فیلم، مسلمانان سراسر جهان به قدری خشمگین شده که در برخی کشورها به سفارت ایالات متحده آمریکا حمله شد و آن را به آتش کشیدند. سفیر آمریکا در لیبی نیز پس از این حادثه توسط تعداد فرد مسلح کشته شد.

قابل ذکر است گروهی از مدافعان «مارک باسیلی یوسف»، اقدام او را در چارچوب "آزادی بیان" دانستند از همین رو مخالف بازداشت و یا محاکمه وی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.