آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3197بازدید

استعفاي بازرس کل وزارت خارجه آمريکا

انتشار اخبار و گزارش‌هايي مبني بر تيراندازي مأموران بلک واتر به طرف غيرنظاميان عراقي و قتل چندين شهروند بيگناه عراقي، تنش‌هاي زيادي ميان دولت عراق و آمريکا به وجود آورد.

«هوارد کرونگارد»، بازرس کل وزارت خارجه آمريکا که به دخالت در رسوايي جنجال برانگيز شرکت امنيتي بلک واتر در عراق متهم شده است، در نامه‌اي به بوش رئيس جمهوري آمريکا نوشت: ماه آينده، پانزدهم ژانويه استعفا مي‌کند.

به گزارش واحد مرکزي خبر به نقل از خبرگزاري فرانسه، هوارد کرونگارد به قاچاق اسلحه در عراق نيز متهم است.

شرکت بلک واتر آمريکا که مسئوليت تامين امنيت جاني ديپلمات‌هاي آمريکايي را در عراق برعهده دارد به کشتار غير نظاميان اين کشور متهم شده است.
کشتار غير نظاميان عراقي به دست ماموران اين شرکت اعتراضات زيادي در عراق و حتي آمريکا به راه انداخت.

انتشار اخبار و گزارش‌هايي مبني بر تيراندازي مأموران بلک واتر به طرف غيرنظاميان عراقي و قتل چندين شهروند بيگناه عراقي، تنش‌هاي زيادي ميان دولت عراق و آمريکا به وجود آورد.

بنا بر گزارشي که کنگره آمريکا منتشر کرد، اين شرکت امنيتي آمريکا از سال 2005 دست‌کم در  دويست حادثه تيراندازي در عراق دخيل بوده است.
همچنين در گزارشي که يک کميسيون وابسته به مجلس نمايندگان آمريکا تهيه و منتشر کرده است، مأموران شرکت امنيتي بلک واتر آمريکا، در بيش از هشتاد مورد، آغازگر درگيري‌هاي مسلحانه بوده‌اند.

رسوايي بلک واتر در عراق، چنان هياهويي به راه انداخت که حتي مقامات آمريکايي، خواستار چهار تحقيق جداگانه درباره عملکرد بلک واتر در عراق شدند.

در اين حال، «گونزو گالگوس»، سخنگوي وزارت خارجه آمريکا، اعلام کرد: ما از «هوارد کرونگارد» به خاطر تلاش‌ها و خدماتي که انجام داده است، قدرداني كرده و آينده‌اي خوب را براي او آرزو مي‌کنيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.