آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
0بازدید
۰

استعفای تعداد زیادی از افسران صهیونیستی

روزنامه لبنانی النهار با اشاره به تصمیم اخیر 'ایهود باراك' در كناره‌گیری از صحنه سیاست نوشت: پس از شكست غزه و كنار رفتن وزیر جنگ، تعداد زیادی از افسران بلندپایه ارتش اسراییل (همانند آنچه كه به دنبال شكست در جنگ سال 2006 به لبنان روی داد)، استعفا خواهند داد.
 
به گزارش ایرنا از بیروت، النهار روز سه شنبه با بعید برشمردن حمله اسراییل به لبنان ادامه داد: اسراییل همچنان در حال مرور نتایج جنگ علیه فلسطینی ها است و از نحوه رسیدن موشك های ایرانی به گروههای فلسطینی با وجود محاصره هوایی، زمینی و دریایی غزه شگفت زده شده است.

ای روزنامه ادامه داد: از این رو نتانیاهو كه زمانی برای حمله نظامی علیه تأسسیات هسته ای ایران، انگیزه زیادی داشت امروز آن را اقدامی سخت می داند، چراكه در آن صورت نه تنها باید منتظر حملات موشكی ایران باشد؛ بلكه باید حملات موشكی حزب الله، حماس و جهاد اسلامی به عمق خاك اسراییل را نیز مشاهده كند.

روزنامه لبنانی با اشاره به عقب نشینی رژیم صهیونیستی در سال 2000 میلادی از بخشی از سرزمین های اشغالی جنوب لبنان در اثر حملات مقاومت تأكید كرد: اینك برتری مقاومت علیه ارتش اسراییل منجر به استعفای 'ایهود باراك' وزیر جنگ اسراییل شده است.

این روزنامه با اشاره به تصمیم باراك در كناره گیری از صحنه سیاسی ادامه داد: بارك در سال 2001 میلادی نیز به دنبال شكست از رقیب خود یعنی شارون در انتخابات كنیست از صحنه سیاسی كناره گرفت ولی نكته قابل توجه این است كه این بار، تصمیم گرفته كه به طور كلی از صحنه سیاسی اسراییل دور شود چون در جنگ اخیر علیه غزه شكست خورده است.

النهار به نقل از یك دیپلماسی لبنانی تأكید كرد: بروز اختلاف میان باراك و 'نتانیاهو' نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر سر مسئله حمله زمینی علیه غزه و نیز اختلاف بر سر حمله به تأسیسات هسته ای ایران، از مهم ترین عوامل تصمیم كناره گیری ایهود باراك از صحنه سیاسی اسراییل است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.