آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

دور جدید پیگیری تخلفات ارزی بانک‌ها

بر اساس جدیدترین اطلاعات به دست آمده، پیگیری تخلفات ارزی بانک‌ها و برداشت بانک مرکزی از حساب آنها به دیوان محاسبات رسیده و این نهاد از طرفین، مستندات و توضیحات مطالبه کرده است.
 
به گزارش فارس تخلف ارزی بانک‌ها و برداشت بانک مرکزی از حساب چندین بانک در اواخر سال گذشته، موضوعی است که پس از کش و قوس‌های فراوان در مراجع مختلف تصمیم گیری و نظارتی ظاهراً به دیوان محاسبات رسیده است.

این گزارش حاکی است: مسئولان بانک مرکزی در همین راستا برای ادای توضیحات به دیوان محاسبات فراخوانده شده‌اند که بر اساس آخرین اخبار و اطلاعات به دست آمده، از مسئولان دیوان برای جمع‌بندی و تجمیع مستندات، مهلت خواسته‌اند.

در همین راستا، دیوان نیز طی نامه‌ای به بانک‌های خصوصی و دولتی دخیل در این موضوع، خواستار ارائه توضیحات و مستندات در خصوص ادعاهای مطرح شده از سوی بانک مرکزی شده است.

ظاهراً سه‌شنبه هفته گذشته نیز جلسه‌ای در دیوان محاسبات در همین راستا برگزار شده که مسئولان بانک مرکزی نتوانسته‌اند در آن حضور یابند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.