آخرین خبرربودن شناور ایرانی و 23 خدمه توسط دزدان سومالی
4609بازدید

تماشاي حادثه، حادثه آفريد

رئيس ايستگاه 58 آتش‌نشاني گفت: آتش‌نشانان با قطع سيستم برق خودرو پيكان و ايمن‌سازي محل حادثه مراحل پاياني كار خود را انجام مي‌دادند كه ناگهان در مسير مخالف بزرگراه با برخورد 5 دستگاه خودروي سواري مواجه شدند.

هنگام اجراي عمليات امداد آتش‌نشانان به راننده يك دستگاه خودروي سواري پيكان كه بر اثر برخورد با نرده‌هاي محافظ بزرگراه دچار حادثه شده بود در مسير مقابل بر اثر بي احتياطي و تماشاي صحنه حادثه، 5 دستگاه خودرو با يكديگر برخورد كردند.

به گزارش فارس، آتش‌نشانان ساعت 17:12 ديروز براي كمك به راننده خودرو پيكان در مسير شرق به غرب بزرگراه نيايش قبل از پل بزرگراه اشرفي اصفهاني اعزام شده و مشغول انجام وظيفه بودند كه اين حادثه روي داد.
رئيس ايستگاه 58 آتش‌نشاني گفت: آتش‌نشانان با قطع سيستم برق خودرو پيكان و ايمن‌سازي محل حادثه مراحل پاياني كار خود را انجام مي‌دادند كه ناگهان در مسير مخالف بزرگراه با برخورد 5 دستگاه خودروي سواري مواجه شدند.
حسن صادقي به سايت آتش‌نشاني گفت: آتش‌نشانان كه ايمن‌سازي حادثه اول را انجام داده بودند بي درنگ پياده و با خاموش كننده‌هاي دستي به كمك حادثه‌ديدگان در مسير ديگر بزرگراه شتافتند.
بر اثر اين حادثه تصادف از دو دستگاه خودرو دود خارج مي‌شد كه آتش‌نشان بي درنگ سيستم برق اين دو خودرو را قطع و از آتش‌سوزي احتمالي جلوگيري كردند.

در اين حوادث به سرنشينان خودرو‌ها آسيب جدي وارد نشد و پس از انتقال خودرو‌هاي تصادفي به پاركينگ، آتش‌نشانان به ايستگاه خود بازگشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۲۶ ۱۲:۰۰

این نشون میده ایرانیها همشون کارشناس تصادفات هستن تازه میشه کلی از اینها را هم صادر کرذد.......والله

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۲۶ ۰۹:۳۷

این یک فاجعه فرهنگی است که ایرانیها دارند که هر جا تصادف می شه سینما تصادف راه می افته و بیشتر از خود تصادف صدمه می زنه.

ناشناس۱۳۸۷/۰۹/۲۵ ۲۱:۴۸

اگه قرار باشه در روز نيم ساعت كتاب بخونيم هزارتا بهونه مياريم، اما در عوض براي يك چنين كارهاي بيهوده اي هميشه وقت و جان اضافه داريم...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.