آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1175بازدید

دستگيري 2 سارق مسلح در اتوبان جناح

وي ادامه داد: دو سرنشين اين خودرو به نام‌هاي هيوا و عزت 25 و 26 ساله ساكن استان‌هاي غربي كشور هستند و به تازگي به تهران آ‌مده‌اند.

دو سارق مسلح كه با يك خودرو پرايد قصد فرار از چنگال مأموران را داشتند، پس از يك تعقيب و گريز 30 دقيقه‌اي در اتوبان جناح دستگير شدند.

به گزارش فارس، عصر ديروز مأموران گشت انتظامي تهران بزرگ در حين گشت زني در اتوبان جناح، به يك پرايد سفيد رنگ مظنون شدند.
مأموران با صدور فرمان ايست به اين پرايد، قصد متوقف كردن آن را داشتند كه سرنشينان اين خودرو پس از شنيدن فرمان ايست پا به فرار گذاشته و حاضر به توقف نشدند.

جعفري معاون دادسراي امور جنايي تهران در خصوص اين خبر گفت: مأموران پس از تعقيب و گريز نيم ساعته موفق شدند اين خودرو را متوقف كنند كه در بازرسي از آن يك قبضه اسلحه كلت، دو قبضه پنجه بكس و يك چاقو كشف و ضبط شد.

وي ادامه داد: دو سرنشين اين خودرو به نام‌هاي هيوا و عزت 25 و 26 ساله ساكن استان‌هاي غربي كشور هستند و به تازگي به تهران آ‌مده‌اند.
جعفري افزود: هر دو متهم داراي سابقه سرقت مسلحانه بوده اما مدعي‌اند از زمان آمدن به تهران تاكنون مرتكب هيچ گونه جرمي نشده‌اند.

وي ادامه داد: تحقيقات در خصوص صحت ادعاي اين دو نفر آغاز شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.