آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

در ارتباط با پرونده کودتای 1997 ؛

رئیس سابق ارتش ترکیه دستگیر شد

رئیس سابق ارتش ترکیه در چارچوب رسیدگی به پرونده کودتای 28 فوریه 1997، صبح امروز(پنجشنبه) در استانبول بازداشت شد .

به گزارش ایسنا، روزنامه حریت - چاپ ترکیه - نوشت: ژنرال اسماعیل حقی کارادایی، رئیس سابق ارتش ترکیه در استانبول و توسط پلیس دستگیر شد.

براساس گزارش‌ها، کارادایی برای بازجویی به آنکارا و نزد دادستان مصطفی بیلگلی که بر تحقیقات درخصوص کودتای 28 فوریه تحقیق می‌کند، برده می‌شود.

چندی پیش ژنرال چوویک بیر، دومین مقام ارتش در زمان کودتا در چارچوب همین پرونده در زندان بسر می برد علیه ژنرال کارادایی در خصوص تشکیل گروه مخفی موسوم به گروه "مطالعات غرب" و دست داشتن وی در این کودتا شکایت کرده بود. این گروه نقشی کلیدی در در کودتا ایفا کرد.

در کودتای 28 فوریه 1997 ارتش ترکیه دولت ائتلافی به ریاست حزب اسلامگرای رفاه را مجبور به کناره‌گیری کرد. این کودتا محدودیت‌های زیادی را بر زندگی مذهبی مردم تحمیل کرد. نجم الدین اربکان، رهبر این حزب از هر گونه فعالیت سیاسی منع و حزب وی نیز در سال 1998 بر اساس حکم دادگاه قانون اساسی ترکیه منحل شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.