آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
0بازدید
۴

استاندار تهران: خصوصی ها شنبه را تعطیل کنند

استاندار تهران بابت کاهش آلودگی هوای شهر تهران ضمن تشکر از همکاری مردم از شرکت‌های خصوصی خواهش کرد نسبت به تعطیلی در روز شنبه اقدام کنند.

مرتضی تمدن در گفت‌وگو با فارس درباره آخرین اقدامات کاهش آلودگی هوای استان تهران اظهار داشت: از مردم بابت همکاری‌های خوبی که در اجرای افزایش محدوده طرح زوج و فرد کردن خودروها داشتند تشکر می‌کنم.

وی درباره وضعیت آلودگی هوا در روز یکشنبه بیان داشت:‌ براساس اعلام سازمان هواشناسی وضعیت پایداری هوا تا بعد از ظهر روز یکشنبه ادامه دارد.

تمدن بیان داشت: ده‌ها عامل از جمله تردد خودروها در سطح شهر، عدم فعالیت کارخانجات و بیرون رفتن از تهران در کاهش آلودگی هوا بسیار تأثیر گذار است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه امروز جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران تشکیل نمی‌شود،‌گفت: تعطیلی روز یکشنبه تهران هنوز مشخص نیست و به عامل‌های متعددی نیاز دارد، در ضمن از کارخانجات و شرکت‌های خصوصی خواهش می‌کنیم نسبت به تعطیلی در روز شنبه اقدام کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۱۰/۱۶ ۰۹:۵۹

چرا تعطیلی خصوصی ها را هم مثل دولتی اجباری نمی کنند مگه ما آدم نیستیم. تورو خدا ما هم ادمیم نفس میکشیم

ناشناس۱۳۹۱/۱۰/۱۶ ۰۹:۴۰

ما در شرکت اینترنتی کار می کنیم . هوا خیلی آلوده است . نمی دونم ما جزو انسانها نیستیم که باید در این هوا تنفس کنیم

کارگر شرکت خصوصی۱۳۹۱/۱۰/۱۶ ۰۱:۲۹

سلام اقای استاندار
خیلی دوست داشتم که به طریقی این اعتراض در نحوه برخورد با مردم تهران را به گوش مسئولی برسانم که با این مصاحبه شما حداقل این امکان فراهم شده که بتوانم اینجا تو نظرات مطلبی بنویسم . امیدوارم که یا خود شما این مطلب را بخوانید یا اگر افراد مرتبط با شما و نهادهای تابعه میخوانند به شما و مسئولان مربوطه انتقال داده ترتیب اثر بدهید .
تا به حال فکر میکردم که این مملکت فقط ادارات دولتی و کارمندان دولتی حق زندگی سالم و استفاده کردن از هوای سالم را دارند و افرادی که در شرکتهای خصوصی و کارخانجات خصوصی هستند تحت هر شرایطی بایستی در بدترین سرایط اب و هوایی باید سر کار حضور داشته باشند ، کاش خیلی زودتر از این زمان به فکر کارگران شرکتهای خصوصی بودید و البته نه به صورت خواهش که معمولا بیشتر شرکتهای خصوصی تعطیل نخواهند کرد بلکه به صورت بخشنامه و الزام کننده همانگونه که دولتیها تعطیل میشوند این الزام را برای شرکتهای خصوصی هم داشته باشید .
خیلی ممنون

رضا۱۳۹۱/۱۰/۱۵ ۲۲:۰۵

باسلا مثل همیشه پیام بنده که به رویت کسی نمیرسه ولی باید عرض کنم شرکتهای بزرگ نه تنها تعطیل نکردن بلکه بعضیاشون روز جمعه هم کار اعلام کردن .نمونش یکی از خودروسازها که به کارکنانش پیامک هم زده که شنبه تعطیل نیست.چون با تولیدات اونهاست که هوا خوب شده!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.