آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

"سیامند رحمان" به پرسپولیس پیوست

قوی‌ترین مرد جهان و قهرمان پارالمپیک 2012 لندن به طور رسمی با پرسپولیس قرارداد بست.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سیامند رحمان نفر اول رقابت‌های سنگین وزن وزنه‌برداری جهان در پارالمپیک لندن و رکورددار جهان و پارالمپیک عصر روز گذشته با محمد رویانیان دیدار کرد و قرارداد 15ماهه وی با باشگاه پرسپولیس به امضای طرفین رسید.

سیامند رحمان که به واسطه علاقه خاص به پرسپولیس نسبت به عقد قرارداد با باشگاه پرسپولیس ابراز تمایل کرده بود، پس از رقابت‌های پارالمپیک لندن توافقی شفاهی با محمد رویانیان داشت اما قراردادی بین طرفین به امضا نرسیده بود. رویانیان قصد داشت در سفر به ارومیه به شهرستان مهاباد و اشنویه رفته و ضمن تقدیر از سیامند رحمان، قرارداد رسمی را به امضا برساند اما مشغله کاری مانع از این سفر شد تا اینکه سیامند رحمان برای رسیدگی به برخی امور ورزشی خود به تهران آمد و روز گذشته قرارداد قوی‌ترین مرد جهان با باشگاه پرسپولیس به امضای وی و مدیر عامل باشگاه رسید.

سیامند رحمان تا پایان اسفند ماه سال 1392 تحت قرارداد با باشگاه پرسپولیس خواهد بود و در رقابت‌های داخلی و برون مرزی با نام پرسپولیس به میدان خواهد رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.