آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
4528بازدید

نجات 26 نفر از ساكنان يك ساختمان از مرگ

سايت آتش‌نشاني در اين‌باره نوشت: با ورود آتش‌نشانان به واحد‌ها و اقدامات اوليه آن‌ها همچنين باز كردن پنجره‌ها هواي تازه وارد واحدهاي مسكوني شد و مسموم شدگان خيلي سريع به اتوبوس درمان اورژانس منتقل شدند و نجات يافتند.

ساكنان يك مجتمع مسكوني 9 طبقه كه دچار گاز گرفتگي شده بودند، از مرگ حتمي نجات يافتند.

به گزارش فارس، ستاد فرماندهي سازمان آتش‌نشاني تهران، ‌بامداد امروز از بروز گازگرفتگي گسترده در يك مجتمع‌ مسكوني 9 طبقه با خبر شد و بلافاصله آتش‌نشانان ايستگاه 25 را به محل حادثه در خيابان فلامك شمالي، واقع در شهرك قدس (غرب) اعزام كرد.
 
با حضور بموقع آتش‌نشانان بلافاصله عمليات نجات ساكنان را آغاز شد و با ورود به ساختمان تمام واحد‌ها مورد بررسي و كنترل قرار گرفت.
آتش‌نشانان با آغاز عمليات امداد و نجات در لحظات اوليه 8 نفر از ساكنان كه مسموميت شديد داشتند براي انتقال به مراكز درماني در اختيار نيروهاي اورژانس قرار داده‌اند.
آتش‌نشانان با بررسي و كنترل واحدهاي مسكوني اين ساختمان متوجه شدند كه عده‌اي ديگر از ساكنان در واحد‌ها به خوابي فرو رفته‌اند كه تنها چند دقيقه با مرگ حتمي فاصله دارند.
سايت آتش‌نشاني در اين‌باره نوشت: با ورود آتش‌نشانان به واحد‌ها و اقدامات اوليه آن‌ها همچنين باز كردن پنجره‌ها هواي تازه وارد واحدهاي مسكوني شد و مسموم شدگان خيلي سريع به اتوبوس درمان اورژانس منتقل شدند و نجات يافتند.
شماري از ساكنان اين مجتمع كه وضعيت بهتري داشتند، در گفت‌وگوهاي كوتاه اظهار داشتند كه از شب پيش دچار سردرد شده بودند كه به نظرشان خيلي مهم نبود، اما در ساعات اوليه بامداد امروز سردردها به سرگيجه تبديل شد و حالت تهوع به آنان دست داد كه به علت هشياري اندكي كه داشتند موفق شدند با شماره 125 سازمان آتش‌نشاني تماس بگيرند و اهالي ساختمان را از چنگ قاتل نامرئي نجات دهند.

ناصر صفرخاني افسر آماده منطقه 4 عملياتي علت اين گازگرفتگي را بروز گاز CO (مونوكسيد كربن) از موتورخانه اين ساختمان كه مجهز به سيستم حرارتي مركزي با سوخت گاز است، اعلام كرد كه به علت سوختن ناقص و ايجاد اشكال در خروج گاز مونواكسيد كربن «نبود تهويه مناسب در موتورخانه» و ورود اين گاز خطرناك از درزهاي ساختمان در ديواره‌ها به داخل آپارتمان‌ها باعث مسموم شدن ساكنان شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.