آخرین خبراظهارات جنجالی ترامپ درباره جنگ با ایران
0بازدید

مشکلات نساجی مازندران با وعده حل نمی‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه وعده‌های دولت درخصوص مشکلات نساجی مازندران عملی نشده است، گفت:‌ من به وزیر صنعت، معدن و تجارت تذکر می‌دهم که چرا با وجود گذشت سالیان زیاد و دستور رئیس جمهور برای رفع مشکلات این واحد صنعتی اقدام عاجلی نکرده‌ است.

به گزارش خانه ملت، سید هادی حسینی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۴ بهمن) مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات نساجی مازندران بسیار برجسته شده و وعده‌ها درخصوص رفع مشکلات آن کاملا بی‌اثر شده است، گفت: من به آقای غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت تذکر می‌دهم که چرا با وجود گذشت سالیان زیاد و دستور رئیس جمهور برای رفع مشکلات این واحد صنعتی اقدام عاجلی نکرده‌ است.

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مدتی نساجی مازندران درگیر سرمایه‌گذار خصوصی بوده افزود: اکنون سرمایه‌گذار خصوصی نیز این نساجی را با بار مشکلات فراوان به حال خود رها کرده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در تذکر دیگری به غضنفری و شیخ‌الاسلام وزرای صنعت،‌معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص عدم پرداخت حقوق بازنشستگان فولاد کشور گفت: این کارگران بیش از ۳ ماه است که حقوقی دریافت نکرده‌اند و با توجه به شرایط سخت زندگی و تورم ایجاد شده در اقتصاد کشور لازم است که اقدام عاجلی درخصوص رفع مشکلات آنان انجام شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.