آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

درخواست مدیر عامل از ریاست قوه قضاییه

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از ریاست قوه قضائیه خواست که مانع جدایی نام پرسپولیس از این باشگاه شود.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه، خواستار جلوگیری از جدایی نام پرسپولیس از باشگاه پرسپولیس شد. در پی اقداماتی که طی روزهای اخیر بار دیگر از سوی برخی افراد برای در اختیار گرفتن نام پرسپولیس صورت گرفته است، محمد رویانیان نامه‌ای را برای ریاست محترم قوه قضاییه ارسال کرد.

رویانیان گفت: با توجه به حکم صادره در سال گذشته، باشگاه پرسپولیس موفق شد نام پرسپولیس که نیم قرن پیشینه دارد و متعلق به میلیون‌ها هوادار است را با حکم یک قاضی شجاع و عدالت محور به دامان مردم برگرداند اما اخیرا همان عده که سال‌ها از این نام سوء استفاده کرده بودند، در حال تلاش مجدد هستند تا به خیال خودشان با نفوذ به دستگاه قضایی و ارائه مدارکی که قبل از این رد شده بود، نام پرسپولیس را از باشگاه پرسپولیس جدا کنند.

وی تصریح کرد: ما به عدالت ریاست قوه قضاییه ایمان داریم چرا که ایشان در کنار سوابق درخشانی که دارند، برگزیده مقام معظم رهبری هستند و از این رو طی نامه‌ای از محضر ایشان درخواست کردیم نگذارند حق بیش از ۳۰ میلیون هوادار پرسپولیس پایمال شود و نام قدیمی و پرطرفدار پرسپولیس که سرمایه گرانقدری برای همه ایران است خارج از ضابطه به عده‌ای واگذار شود.

رویانیان خاطرنشان کرد: همچنین به دوستانی که به دنبال گرفتن نام پرسپولیس هستند، توصیه می‌کنیم به جای چنین اقداماتی، به دامن باشگاه و هواداران برگردند تا براساس ضوابط و قوانین و با نظارت هواداران، پیشکسوتان و وزارت ورزش و جوانان در پرسپولیس آینده نقشی برای آنها در نظر گرفته شود.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خطاب به هواداران تصریح کرد: ما تاکید می‌کنیم نام پرسپولیس از هواداران و باشگاه جدایی ناپذیر است. ایمان داریم دستگاه قضایی نیز در دفاع از حق ۳۰ میلیون هوادار پرسپولیس کوشا خواهد بود و این افراد نمی‌توانند نام پرسپولیس را از باشگاه و هواداران جدا کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.