آخرین خبرعکس: صید ماهی باس راه راه در سواحل اطلس
1بازدید

كتك كاری در مسابقات هندبال بانوان ایران!

در جریان بازی‌های هندبال بانوان بزرگسال تهران دو تیم جنوب غرب و شمال شرق به مصاف هم رفتند که اعتراض به داوری باعث شد تا بازیکنان و مربیان هر دو تیم با یکدیگر درگیر شده و زد و خورد داشته باشند.
آنا: دیدار دو تیم تهرانی هندبال بانوان به حاشیه و جنجال کشیده شد.

در جریان بازی‌های هندبال بانوان بزرگسال تهران دو تیم  جنوب غرب و شمال شرق به مصاف هم رفتند که اعتراض به داوری باعث شد تا بازیکنان و مربیان هر دو تیم با یکدیگر درگیر شده و زد و خورد داشته باشند.
 
در جریان بازی هنگامی که تیم شمال شرق سه اخطاره بود داور به یکی از بازیکنان این تیم اخطار می‌دهد و توپ را هم در اختیار همان تیم قرار می‌دهد.
 
در صورتی که طبق قانون باید توپ به حریف داده می‌شد. همین مسئله باعث شد تا شمال شرق گل تساوی را وارد دروازه حریف کند.
 
نجف‌زاده سرمربی تیم جنوب غرب نیز پس از این اشتباه داوری، با فریاد نسبت به داور واکنش شدید نشان می‌دهد، در پایان بازی، درگیری و زد و خورد به بازیکنان هم منتقل می‌شود.
 
این اتفاق در حالی رخ داده است که داور مسابقه، در لیگ برتر بانوان نیز قضاوت کرده است.
 
دو تیم منتظر برگزاری جلسه کمیته انضباطی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.