آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

تدوین ۳۰ معیار جامعتین برای رئیس‌جمهور آینده

فارس نوشت:

حجت‌الاسلام احمد سالک عضو {سخنگوي} جامعه روحانیت مبارز در مورد فرد اصلح {براي نامزدي در انتخابات رياست جمهوري يازدهم} که اخیرا مقام معظم رهبری نیز در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری آن را مطرح فرمودند، یادآور شد: بی‌تردید انتخاب اصلح با معیارهایی است که در قانون اساسی، قانون انتخابات و فرمایشات امام(ره) و مقام معظم رهبری شکل خواهد گرفت.

وي اضافه کرد: جامعه اصولگرایی جامعیتن (جامعه روحانیت مبارزه و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) این‌ موارد را به 30 معیار تبدیل کرده‌اند تا فرد اصلح مشخص شود و کاندیداها براساس این سی‌ معیار سنجیده می‌شوند. از کاندیداهایی که با این سی‌معیار منطبق نیستند می‌خواهیم که میدان را خالی کنند تا افراد لایق بتوانند به میدان بیایند.

عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه این بار فتنه قبل از انتخابات کلید خواهد خورد، افزود: این‌ بار امپریالیزم به این نتیجه رسیده که حرکات را قبل از انتخابات شروع کند بنابراین مقام معظم رهبری در جلسه‌ای که با سران قوا داشتند فرمودند که مسئولان باید سه مشکل معیشت مردم، هدفمندی یارانه‌ها و امنیتی شدن انتخابات را حل کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.