آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

كار خودروسازان به خواهش كردن كشيد!

به دنبال کاهش شدید فروش خودرو در کشور خودروسازان با اعلام برخی شرایط خاص در فروش و نیز هشدار نسبت به آینده از مردم خواستند خرید را آغاز کنند!

به گزارش ایسنا دو سه هفته اخیر به دنبال تاکیدات صورت گرفته از سوی مسوولان به ویژه رییس‌جمهوری در زمینه‌ کاهش قیمت رسمی خودروها، مصرف‌کنندگان به امید تحقق این وعده‌ها خرید خودرو را متوقف کرده‌اند. این موضوع موجب شده که ورود نقدینگی جدید به شرکت‌های خودروساز به شدت کاهش یافته و آنها را به اتخاذ راهکارهایی برای ترغیب مردم به خرید خودرو وا دارد.

در این زمینه چندی پیش دبیر انجمن خودروسازان ایران اظهار کرد که قیمت رسمی خودروها کاهش نخواهد یافت بنابراین مردم محصولات مورد نیاز خود را با قیمت‌های فعلی تامین کنند.

مشاور انجمن خودروسازان ایران نیز به مصرف‌کنندگان هشدار داد که در سال آینده به دلیل اضافه‌ شدن هزینه‌های شماره‌گذاری، بیمه شخص ثالث و مالیات بر ارزش افزوده قیمت رسمی خودروها بیشتر از امسال خواهد بود.

گروه صنعتی ایران خودرو نیز در اطلاعیه‌ای‌ اعلام کرد که برای جلب اطمینان مصرف‌کنندگان به تمام شبکه نمایندگی‌های فروش این شرکت در سراسر کشور ابلاغ شده که هرگونه کاهش قیمت خودرو در قرار‌داد‌های قطعی فروش نیز اعمال خواهد شد. در این شرایط اما مصرف‌کنندگان نیز همچنان در انتظار تحقق وعده‌های داده شده برای کاهش قیمت‌ رسمی خودروها هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.