آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا/ نماینده ایران از شکست گریخت

تراکتورسازی با تساوی پرگل صدرنشین ماند

در دیگر بازی این گروه الجزيره امارات و الشباب عربستان به تساوی یک بر یک رسیدند تا تیم تراکتورسازی با 4 امتیاز همچنان صدرنشین باقی بماند .

 به گزارش تابناک، تراکتورسازی در دیدار دوم خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الجیش قطر با نتیجه 3 بر 3 به تساوی رسید.
 
 در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از ساعت 19:00 در دوحه به مصاف الجیش رفت.

تراکتورسازی در این دیدار عملکرد بسیار خوبی داشت و در کل بازی بهتری نسبت به حریف قطری خود ارائه کرد. البته نماینده ایران در دفاع کمی شکننده نشان می‌داد و روی ضد حملات دروازه این تیم بارها با خطر روبه‌رو شد.

شاگردان تونی اولیویرا 2 بار از حریف خود پیش افتادند اما از این برتری استفاده نکردند و نماینده قطر توانست هر 2بار بازی را به تساوی بکشاند تا در نهایت با باز کردن دورازه تراکتورسازی در دقیقه 87 عقب بیافتند تا اینکه گیلسون با زدن گل سوم تراکتورسازی 1 امتیاز را زنده کند.

شاگردان تونی اولیویرا در نهایت با نتیجه 3 بر 3 به تساوی رسیدند تا با کسب یک امتیاز این دیدار و با توجه به پیروزی در هفته اول مقابل الجزیره امارات 4 امتیازی شد و در صدر جدول باقی بماند.

فلاویو لوپز در دقیقه 24 و مهدی سید صالحی 51 ، گیلسون 91 برای تراکتورسازی گل زنی کردند به ثمر رساند. واگنر در دقیقه 35 و آدریانو پریرا 66 از روی نقطه پنالتی گل‌های الجیش را وارد دروازه تراکتورسازی کردند.

تراکتورسازی در این مسابقه با ترکیب مهدی ثابتی، محمد نصرتی، مصطفی اکرامی (۸۹ گیلسون)، مرتضی اسدی، قاسم دهنوی (73 داسیلوا)، مهدی کیانی، فلاویو لوپز، مهدی کریمیان، محمد ایرانپوریان، سید مهدی سید صالحی و جواد کاظمیان (71 مسعود ابراهیم زاده) به میدان رفت.

میشی مورا داور ژاپنی این دیدار به سئول کی بازیکن الجیش کارت زرد نشان داد.

جدول ليگ قهرمانان آسيا گروه A

۱ ـ تراکتورسازی        4
۲ ـ الشباب عربستان 4
۳ ـ الجزیره امارات 1
۴ ـ الجیش قطر   1

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.