آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
6بازدید

قاریانی با لباس‌های ایرانی و اسلامی

ولی یار احمدی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره طراحی لباس‌های متحدالشکل برای قاریان، اظهار کرد: این موضوع در شورای توسعه قرآنی مطرح شده و قرار است مطالعات کار‌شناسی برای طراحی لباس قرآنی ویژه قاریان قرآنی انجام شود تا در ‌‌نهایت لباس متحد الشکل برای قاریان در سطح بین المللی و مسابقات طراحی شود.

وی با اشاره به اینکه به دنبال طراحی لباس‌های ایرانی و اسلامی برای قاریان هستیم، افزود: طراحی و ایجاد این لباس امری الزامی و ضروری نیست. اما از آنجا که هر کدام از قاریان به یک لباس و یا شال گردان یا نماد برگرفته از قاریان سایر ملل در صحنه حاضر می‌شوند از این رو این ایده مطرح شده است.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه من به شخصه با این کار موافق هستم، اعلام کرد: این مساله فعلا در مراحل کار‌شناسی و مطالعه است و بعداز جمع اوری ایده‌های مختلف و بررسی ان نسبت به این طرح تصمیم گیری می‌شود.

یاراحمدی در پاسخ به اینکه چه نوع لباس یا مدلی قرار است برای قاریان طراحی شود که برگرفته از جوامع عربی نباشد و با شخصیت قاریان مطابقت داشته باشد، گفت: ما می‌خواهیم از فرهنگ غنی ایران در کنار اسلام بهره‌مند شویم. همانگونه که معماری ایرانی به خوبی در معماری اسلامی تلفیق شده است.

وی ادامه داد: شاید الان پاسخ دادن به این مساله زودهنگام باشد اما با مطرح شدن و پرداختن به ایده‌های مختلف قطعا لباسی درشان قاریان طراحی می‌شود.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره اظهار نظر مراجعه عظام نسبت به لباس واحد قاریان گفت: من چیزی در این باره نشنیدم.

یاراحمدی تاکید کرد: قطعا لباس قاریان قرآن ایرانی بدور از هرگونه تقلید متناسب با فضای قرآنی و روحانی خواهد بود اگرچه فعلا به قالب کار دقیقی دست نیافتیم.

وی صراحتا اعلام کرد: لباس واحد برای قاریان موضوعی جدید است و قطعا دارای ابهام خواهد بود اما بی‌شک اصل کار مثبت خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.