آخرین خبرعکس: بازدید کیم جونگ اون از کارخانه کشتی‌سازی نامپو
3894بازدید
۰

مایلی کهن:صحیح نیست دلایل لغو جلسه امروز را من بیان کنم

سرمربی تیم فوتبال سایپا کرج گفت: من به عنوان سرمربی تیم سایپا صحیح نیست در خصوص دلایل لغو جلسه امروز هیئت مدیره باشگاه مواردی را بیان کنم.

به گزارش مهر، مراسم آشتی کنان محمد مایلی کهن سرمربی و علی دایی عضو هیئت مدیره باشگاه سایپا قرار بود ساعت 10 صبح امروز در حاشیه نشست هیئت مدیره این باشگاه در محل دفتر مهرداد بذرپاش مدیرعامل شرکت خودروسازی سایپا برگزار شود که این جلسه به دلایل نامشخصی برگزار نشد.

محمد مایلی کهن، سرمربی تیم فوتبال سایپا در خصوص لغو این جلسه به خبرنگار مهر، گفت: قطعا این جلسه بنابه دلایلی لغو شده است که باید علت آن را از مسئولان باشگاه سایپا جویا شوید. من سرمربی تیم سایپا هستم و درست نیست بخواهم در این خصوص اظهارنظری داشته باشم.

مسئولان باشگاه سایپا در عین حال مدعی شده‌اند جلسه هیئت مدیره این باشگاه با مهرداد بذرپاش در آینده‌ای نزدیک برگزار خواهد شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.