آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

قاچاق گوشت به ترکیه از مرزهای آذربایجان

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اینکه طرح خودکفایی گوشت هنوز فرصت اجرا پیدا نکرده است، گفت:دام زنده و لاشه گوشت از مرزهای آذربایجان با دو برابر قیمت به کشور ترکیه قاچاق می‌شود.
 
علی ایرانپور در گفت‌وگو با فارس، با اعلام این خبر اظهار داشت: در صورتی که دولت بتواند به طرح خودکفایی گوشت با افزایش وزن لاشه عمل کند و از قاچاق به کشورهای دیگر جلوگیری کند خودکفایی حاصل خواهد شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: در حال حاضر دام زنده و لاشه گوشت از مرزهای آذربایجان به ترکیه به قیمت 10 لیر قاچاق می‌شود که دو برابر قیمت داخل است.

وی ادامه داد: این تفاوت قیمت انگیزه زیادی برای قاچاق به کشورهای اطراف ایجاد کرده و مسئولان باید تدبیری بیاندیشند.

*طرح خودکفایی گوشت هنوز اجرایی نشده است

وی همچنین گفت: طرح خودکفایی گوشت نیز که قرار بود از طریق افزایش وزن لاشه عملی شود هنوز به فاز اجرا وارد نشده است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد که بخش کشاورزی می‌تواند در کنار افزایش وزن لاشه از طریق خوراک دام، نژاد دام‌های کشور را نیز اصلاح کند که در این صورت راندمان بیشتر و تحقق خودکفایی تسهیل می‌شود.

به گزارش فارس، قیمت گوشت طی چند ماه گذشته به کیلویی 30 هزار تومان افزایش یافت و کارشناسان دلیل عمده آن را قاچاق گوشت به کشورهای دیگر می‌دانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.