آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

استقلال، خلعتبري را به شکايت تهديد کرد

باشگاه استقلال پس از صحبتهاي محمدرضا خلعتبري، اين بازيکن را به شکايت تهديد کرد.

محمد سررشته‌داري درباره اظهارات خلعتبري درباره فتح‌الله‌زاده گفت: صحبت‌هاي خلعتبري خارج از قواعد عرفي و حرفه‌اي است.

به گزارش ايسنا ، وي افزود: صحبت‌هايي درباره مديريت باشگاه استقلال مطرح کرده که در حد و اندازه‌هاي او نيست. يک بازيکن حق ندارد درباره مديريت باشگاه ديگري صحبت کند. ما براي آقاي رحيمي، مديرعامل سپاهان احترام زيادي قائل هستيم و اعتقاد داريم مسايل مديريتي ميان مديران و مسئولان دو باشگاه است و برنامه‌ريزي ليگ هم به سطح مديران و مسئولان تيم‌ها ارتباط دارد.

سررشته‌داري در ادامه افزود: ورود به اين فضاها در حيطه خلعتبري نيست و اگر اين صحبت‌ها تکرار شود، باشگاه استقلال با وجود احترام زياد براي باشگاه سپاهان از اين بازيکن به کميته‌ انضباطي فوتبال شکايت خواهد کرد.

مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در پايان با اشاره به تعهدات مالي فتح‌الله‌زاده، افزود: فتح‌الله‌زاده بيشتر از ميزان تعهدش به استقلال پول آورده و قطعا با مديريت آقاي عباسي بقيه پول‌ها به استقلال تزريق خواهد شد. آقاي خلعتبري بايد بداند در اين فوتبال منش پهلواني است که مي‌ماند نه حاشيه سازي.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.