آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

حذف ارز مرجع از کالا‌ها شوک اقتصادی است

رئیس‌ کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، با بیان اینکه برداشتن ارز مرجع از کالا‌های اساسی مردم عامل گرانی‌های اخیر اتفاق افتاده در بازار است، گفت: هر گونه افزایش قیمتی در کالا‌های اساسی مردم خلاف سیاست‌های کشور بوده و موجب وارد آمدن شوک اقتصادی به جامعه می‌شود.

عباس رجایی با تأکید بر اینکه عدم تخصیص ارز مرجع برای کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم قیمت‌ها را دچار نوسان کرده است، افزود: از این پس هرگونه نرخ گذاری کالا‌های وارداتی بر اساس نرخ مبادله‌ای بوده و این خود یعنی افزایش بی رویه کالاهای اساسی مردم در آینده.

نماینه مردم اراک، کمییجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که شرایط کشور برای افزایش بار هزینه ای مردم مناسب نیست، تصریح کرد: افزایش ۶۰ درصدی قیمت گوشت قرمز، بالا رفتن بهای روغن مصرفی مردم در نتیجه حذف ارز مرجع منجر به وقوع شوک اقتصادی در کشور خواهد شد.

رئیس‌ کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، با بیان اینکه برداشتن ارز مرجع از کالا‌های اساسی مردم عامل گرانی‌های اخیر اتفاق افتاده در بازار است، گفت: هر گونه افزایش قیمتی در کالا‌های اسای مردم خلاف سیاست‌های کشور بوده و موجب وارد آمدن شوک اقتصادی به جامعه می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم با تأکید بر اینکه نباید کالا‌های اساسی مردم را به غیر از ارز مرجع با ارز دیگری تهیه کرد، افزود: هرگونه افزایش قیمتی که در کالا‌های مورد نیاز و اساسی مردم صورت بگیرد خلاف سیاست‌های کشور خواهد بود.

نماینه مردم اراک، کمییجان و خنداب در مجلس با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی مجلس و کمیسیون کشاورزی در خصوص کنترل گرانی های اخیر، تصریح کرد: کمیسیون کشاورزی با تشکیل جلسات متعدد علت گرانی ها را بررسی کرده و با دعوت از وزرای اقتصاد و صنعت خواهان پاسخ‌گویی این دو وزارتخانه در خصوص گرانی‌ها بوده است.

رئیس‌ کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، یادآور شد: برداشتن یک باره ارز مرجع از کالا های اساسی نباید منجر به فشار بر زندگی مردم و زیاد شدن تورم در جامعه شود چرا که کشور از هر گونه گرانی و تورمی اشباع شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.