آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

زندانی که داد سازمان ملل را هم در آورد

سازمان ملل فشارهایی را بر آمریکا با هدف بستن زندان گوانتانامو آغاز کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از شبکه پنج تلویزیون فرانسه، زندانیان گوانتانامو از سه ماه پیش اعتراض های گسترده ای را آغاز کرده اند. شصت درصد از این  زندانیان  اعتصاب غذا کرده اند و به  شرایط خود در این زندان اعتراض دارند. سازمان ملل با استفاده از این اعتراضها می کوشد فشارها را بر آمریکا دو چندان کند.

روپرت کولویل کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت :« نحوه مدیریت این وضع توسط آمریکا بسیار نگران کننده است. از صد و شصت و شش زندانی گوانتانامو، صد نفر اعتصاب غذا کرده اند و  بسیاری از آنان در وضع ضعف شدید قرار گرفته اند. »

علاوه بر سازمان ملل اعضای خانواده زندانیان نیز نگران شده اند.

احمد حاج عرب  عموی یکی از زندانیان گوانتانامو در فرانسه زندگی می کند. نبیل برادرزاده وی در سال دوهزار  و دو بدون هیچ توجیه خاصی بازداشت شد. او نیز اعتصاب غذا کرده است.
 حاج عرب گفت:«او می گوید به ستوه آمده است. از خوردن غذا امتناع می کند اما مایعات را از طریق لوله از بینی وی به بدنش می رسانند.»

در چنین وضعی شماری از کارکنان پزشکی نیروی دریایی آمریکا برای رسیدگی به وضع زندانیان وارد گوانتانامو شده اند. باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نیز باردیگر بر اراده خود برای بستن گوانتانامو تاکید کرد و گفت گفتگوهایی را با کنگره آمریکا در این زمینه آغاز می کند.

وعده اوباما برای تعطیلی گوانتانامو از دوره اول ریاست جمهوری اش تحقق نیافت.

از بیش از یازده سال پیش 160 زندانی بدون هیچ محاکمه ای در گوانتانامو به سر می برند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.