آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

واکنش صالحی به بازداشت یک دیپلمات

وزیر خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد که مسئله مطرح شده از سوی یک نهاد امنیتی در مورد اسدی صحت نداشته باشد و تنها یک سوء تفاهم باشد.
 
علی اکبر صالحی وزیر خارجه کشورمان در حاشیه رونمایی از کتب جدید وزارت امور خارجه که در نمایشگاه بین‌المللی کتاب برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص علت بازداشت باقر اسدی دیپلمات ارشد کشورمان گفت: باعث تاسف است که باقر اسدی که یکی از کارشناسان بسیار زبده و با ارزش وزارت خارجه می‌باشد، بازداشت شده است.

وی پیشینه اسدی را در وزارت خارجه بسیار خوب خواند و یاد آور شد: ما جز تلاش برای تامین منافع کشورمان از اسدی چیزی ندیدیم و سوء تفاهمی پیش آمده که امیدواریم برطرف شود.

وزیر خارجه کشورمان با اشاره به مسئولیت هر نهاد خاطر نشان کرد: یکی از نهادها مسئله‌ای را مطرح کرده که امیدواریم صحت نداشته باشد و یک سوء تفاهم باشد.

صالحی افزود: ما اسدی را متدین، عامل به احکام و دارای خانواده‌ای شریف می‌دانیم که سوابق درخشانی دارد و امیدواریم به زودی آزاد شود.

وی یاد آور شد که علت بازداشت اسدی انتخاباتی نبوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.