آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

رضایی: به ائتلاف 77 میلیونی وابسته هستم

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه حل مشکلات و معضلات اقتصادی را با شعار، وعده و قول حل نمی‌شود، گفت: زمان منازعات سیاسی به اتمام رسیده و باید برای مردم کار کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان محسن رضایی صبح امروز در جمع اساتید، دانشجویان، نخبگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شیروان اظهار کرد: بزرگ‌ترین سرمایه ایران دانشجویان هستند.

وی افزود: رشد و بالندگی کشور در دانشگاه‌ها محقق می‌شود و این محقق نمی‌شود جز با تلاش مسئولان و دانشجویان که باید دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا نسبت به گذشته بیشتر تلاش کند.

رضایی با بیان اینکه با هیچ یک از کاندیداها ائتلاف نخواهم کرد، گفت: به صورت مستقل در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کاندید خواهم شد.

وی تصریح کرد: با احترام به تمام ائتلاف‌ها، اما به ائتلاف 77+1 میلیونی ملت ایران وابسته هستم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در خصوص یارانه‌ها نیز گفت: در دولت من میزان یارانه به 110 هزار تومان افزایش خواهد یافت و تعهدات دولت قبلی را هم حفظ می‌کنیم.

رضایی افزود: تمام مسئولان و دولتمردان کشور باید بستر حضور حداکثری مردم را در انتخابات فراهم کنند.

وی با انتقاد از فرماندار شیروان به خاطر ممانعت از حضور کاندیداهای ریاست جمهوری در حوزه دانشگاه‌ها گفت: باید اوامر رهبری برای حضور حداکثری مردم انتخابات تحقق یابد.

رضایی رکود، گرانی و تورم را یک نوع بیماری دانست و افزود: گرانی و تورم خطوط قرمزهای اقتصاد ایران هستند.

وی با بیان اینکه حل مشکلات و معضلات اقتصادی را با شعار، وعده و قول حل نمی‌شود، گفت: زمان منازعات سیاسی به اتمام رسیده و باید برای مردم کار کرد.

رضایی یادآور شد: برای حل مشکلات اقتصادی مردم باید به دیپلماسی قوی و مدیریت کارآمد توجه شود. هر چه مردم بتوانند در انتخابات حضور جدی و حداکثری یابند، اقتدار نظام و حکومت بیشتر خواهد شد.

رضایی این حضور را یک مسئله ضروری در کشور دانست و گفت: این حضور باعث می‌شود که تحریم‌های دشمنان کم‌رنگ شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.