آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

شاگردان لیپی با اقتدار صعود کردند

گوانگژو در جمع هشت تیم برتر آسیا

تیم فوتبال گوانگژو اورگرانده چین که مارچلو لیپی را به عنوان سرمربی در اختیار دارد با یک برد پرگل مقابل سنترال کوستا استرالیا به جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان آسیا راه یافت.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم های گوانگژو اورگرانده چین و سنترال کاستا مارینرس استرالیا برگزار کننده دومین دیدار روز دوم از دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان فوتبال آسیا بودند که طی آن شاگردان مارچلو لیپی با برتری برابر رقیب استرالیایی خود به جمع هشت تیم برتر این مسابقات راه یافتند.

در این دیدار که به میزبانی تیم گوانگژو برگزار شد این تیم با 3 گل برابر مهمان استرالیایی به برتری دست یافت تا با اقتدار به مرحله یک چهارم نهایی راه یابد. نیمه اول این بازی با 2 گل به سود گوانگژو خاتمه یافته بود که لوئیز سیلوا(7) و داریو کونکا(45 - پنالتی) برای این تیم گلزنی کردند.

در نیمه دوم هم حملات تیم گوانگژو ادامه یافت و این تیم بک بار دیگر دروازه تیم سنترال کوستا را گشود. گل سوم چینی‌ها را گائو لین در دقیقه 68 به ثمر رساند.

شاگردان مارچلو لیپی در دیدار رفت که در خاک استرالیا برگزار شده بود هم با حساب 2 بر یک برنده شده بودند که با احتساب نتیجه امروز در مجموع 5 بر یک پیروز شدند و صعودی مقتدرانه به جمع هشت تیم برتر آسیا داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.