آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3548بازدید

میر حسین وخاتمی در نشست توحید وتعاون

جمعيت توحيد و تعاون اقدام به تهيه و ارائه متني آسيب شناسانه پيرامون تجربه سي ساله انقلاب به بزرگان نظام کرده است.

به گزارش خبرنگار ايلنا ،جمعيت توحيد و تعاون که از نزديکان فکري ميرحسين موسوي مي‌‏باشند در حال توزيع متني با عنوان " الگوي زيست مسلماني " در بين بزرگان و نخبگان سياسي، اجتماعي و دانشگاهي هستند که در آن به بررسي تجربه سي ساله انقلاب اسلامي وارائه طرحي براي تحول در روندهاي دهه چهارم پرداخته شده است.

گفته مي‌‏شود در تهيه اين طرح، گروهي از دانشگاهيان به مدت بيش از سه سال نقش داشته‌‏اند. پيش از اين جمعيت توحيد و تعاون با اعلام خبر تهيه اين متن ورود خود را به عرصه اجتماعي اعلام کرده بود.

يکي از منابع نزديک به جمعيت با تاييد ديدارها و مکاتبات با مسوولان و نخبگان و ارائه اين متن به آنان خبر از تشکيل نشستي براي معرفي و بررسي اين مانيفست داد.

با پيگيري خبرنگار ايلنا، مشخص شد قرار است اين نشست اواخر همين ماه و با حضور سران فکري و سياسي جريان‌‏هاي مختلف کشور برگزار شود.

اين منبع موثق در گفت‌‏وگو با ايلنا ضمن تاکيد برغير انتخاباتي بودن اين نشست از حضورهمزمان ميرحسين موسوي، سيد محمد خاتمي، علي اکبرناطق نوري و ديگر شخصيت‌‏هاي برجسته در اين نشست خبرداد.

قرار است يادگار حضرت امام سيد حسن خميني سخنران افتتاحيه اين نشست باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.