آخرین خبرهشدار سردار کارگر درباره اظهارنظرهای غیرواقعی در موضوعات دفاعی
1بازدید

مخالفت دايي و رويانيان با درخواست حقيقي

علي دايي در حاشيه تمرين امروز و در هنگام خروج از ورزشگاه به ليدرهاي باشگاه پرسپوليس تذکر داد که در تمرينات فقط دنبال آرامش باشد.

 تعدادي از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس پس از تمرين امروز قصد داشتند که بعضي از ليدرهاي اين باشگاه را که در زمان حبيب کاشاني براي او دردسرساز شده بودند را با دايي آشتي بدهند اما علي دايي اين درخواست ليدرها را قبول نکرد و از ليدري که در زمان مربيگري‌اش در گذشته براي اين تيم حاشيه‌سازي کرد خواست تا کنار برود و سپس دايي از ورزشگاه خارج شد.

گفتني است اين ليدر در زمان مربيگري دايي در زمان کاشاني با اين مربي مشکلاتي را داشت و حتي از او نيز شکايت کرده بود.

دايي خطاب به ليدرها گفت: من فقط در تمرينات پرسپوليس آرامش مي‌خواهم، همين و بس و به هيچ عنوان ديگر دنبال مسئله ديگري نيستم.

* مخالفت دايي و رويانيان با درخواست حقيقي/درگيري لفظي عجيب هافبک قرمزپوشان با شيريني

همچنين پيشنهاد تيم فوتبال ديناموکيف اوکراين براي جذب هافبک قرمزپوشان اين روزها رضا حقيقي را بسيار هوايي کرده تا حدي که اين بازيکن دم از جدايي مي‌زند اما محمد رويانيان و علي دايي با اين موضوع به شدت مخالف هستند.

اين در شرايطي است که مدير برنامه‌هاي حقيقي پس از تمرين امروز درخواستي از شيريني سرپرست پرسپوليسي‌ها داشت و در حال گفت‌وگو با وي بود که ناگهان رضا حقيقي از خودرو خود پياده شد و به نشانه اعتراض به شيريني از مدير برنامه‌هايش خواست تا صحبت درباره وي را با رويانيان انجام دهد نه با او.

پس از گذشت دقايقي علي‌رغم تلاش خبرنگاران مشخص نشد رضا حقيقي چرا در تمرين امروز بسيار ناراحت و خشمگين بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.