آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

مُسکن‌هایی که برای قلب مضرند

متخصصان قلب در یک مطالعه جدید تاکید کردند: مصرف طولانی مدت دوز بالای داروهای مسکن نظیر ایبوبروفن و دیکلوفناک خطر حمله قلبی را تشدید می‌کند.

به گزارش ایسنا، داروهای مسکن نظیر ایبوبروفن یا دیکلوفناک اگر برای مدت طولانی و با دوز بالا مصرف شوند به اندازه داروی «روفکوکسیب» با نام تجاری VIOXX که برای تسکین التهابات آرتریتی تجویز می‌شود برای سلامت قلب ضرر دارند.

پزشکان در این مطالعه بین‌المللی اظهار داشتند: مصرف دوز بالای این داروها خطر بروز مشکلات قلبی و عروقی مانند حمله قلبی، سکته مغزی و یا حتی خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی را تا یک سوم افزایش می‌دهد.

این بررسی حاکیست به ازای هر 1000 نفر که با خطر بیماری‌های قلبی روبرو هستند و از این قبیل داروهای مسکن با دوز بالا استفاده می‌کنند، دست‌کم سه نفر در معرض حمله قلبی قابل پیشگیری قرار دارند که حداقل یک مورد از آنها کشنده است.

یکی از پزشکان دانشگاه آکسفورد و از محققان این مطالعه گفت: خطر بروز بیماری‌های قلبی در افرادی که از دردهای مزمن رنج می‌برند و مجبور به مصرف دوز بالای مسکن‌ها هستند، بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «کالین بیاگنت» همچنین گفت: مصرف داروهای مسکن با دوز پایین که برای دررفتگی‌های عضلانی مصرف می‌شود نمی‌تواند خطرزا باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.