آخرین خبرترافیک نیمه‌سنگین در ۳ محور پایتخت
2بازدید

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ظهر امروز پيگيري شد.

 تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در نوبت بعد از ظهر از ساعت 17:30 امروز در ورزشگاه شهيد چمران برگزار شد.

به گزارش فارس، در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس بيشتر به کار با توپ و کارهاي تاکتيکي پرداختند. سرخپوشان ابتدا بدن‌هاي خود را گرم کردند و سپس به دادن پاس‌هاي با سر و پا و زير نظر علي دايي فوتبال در گروه‌هاي تک نفره با يک دروازه پرداختند.

علي دايي در اين فوتبال اصرار داشت که مهاجمان بايد مدافعان را جا بگذارند و در خصوص مدافعان اصرار داشت که بايد با جديت تمام‌تر در کارهاي دفاعي شرکت کنند.

دايي بارها در اين تمرين با فريادهاي بلندش بازيکنان را راهنمايي مي‌کرد و نکات فني را به آنها گوشزد مي‌کرد. البته او پس از فريادهاي مکرر در پايان بازي به تشويق بازيکنان نيز پرداخت. حدود 200 هوادار مثل هميشه در تمرين امروز حضور داشتند و به شدت علي دايي را تشويق و صعود تيم ملي را به جام جهاني به او تبريک گفتند.

حضور سرخپوشان در بام سبز باعث شده تا مشتريان تله کابين هم بيشتر از گذشته باشد که اين موضوع از نکات جالب تمرين امروز بود.

همچنين سعيد شيريني از 3 زمين بازي به همراه علي دايي بازديد کرد تا بازي‌هاي تدارکاتي پرسپوليس در اين زمين‌ها برگزار شد.

پرسپوليس روز يکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه در سه ديدار تدارکاتي به ميدان خواهد رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.