آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

قیمت‌های کاهش یافته خودرو اعلام شد

کاهش شدید نرخ ارز به ریزش قیمت‌ها در بازار آزاد خودروهای داخلی منجر شده است.

حسن زمانی‌ افشار - رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی کشور - در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در یک هفته اخیر با کاهش نرخ دلار قیمت بسیاری از خودروهای داخلی کاهش یافته است.

وی با بیان این‌که بیشترین کاهش قیمت را در محصولات ایران خودرو شاهد بوده‌ایم، اظهار کرد: در یک هفته اخیر قیمت پژو پارس از 38 به 32 میلیون و 500 هزار تومان رسیده است. قیمت پژو 405 نیز از 29 میلیون تومان به 27 میلیون تومان کاهش یافته است.

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی کشور ادامه داد: قیمت سمند EF7 نیز از 28 به 26 میلیون و 500 هزار تومان و 206 تیپ 5 نیز از 42 به 40 میلیون تومان رسیده است.

وی افزود: در این مدت قیمت محصولات سایپا نیز کاهش یافته است به‌گونه‌ای که قیمت تندر 90 مدل E2 پارس خودرو از 37 به 33 میلیون و 500 هزار تومان و تیبا از 22 به 21 میلیون و 500 هزار تومان رسیده است. قیمت پراید فول نیز از 17 میلیون و 300 هزار تومان به 17 میلیون تومان کاهش یافته است.

زمانی افشار درباره میزان کاهش قیمت خودروهای وارداتی، اظهار کرد: خودروهای خارجی در چند وقت اخیر افزایش قیمت زیادی نداشته‌اند به همین دلیل هم‌اکنون نیز کاهش قیمت آنها قابل توجه نبوده است. البته در حال حاضر خرید و فروشی در این بازار صورت نمی‌گیرد.

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی کشور اظهار کرد: در صورت ادامه‌ یافتن روند کاهشی نرخ ارز پیش‌بینی می‌کنیم قیمت‌ خودروهای داخلی و خارجی بیش از این کاهش یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمـــد۱۳۹۲/۰۴/۰۳ ۱۲:۵۴

پراید 300 هزار تومان کاهش قیمت داشته ؟!! واقعا دست مریزاد .همین امروز می رم 2 3 تا بخرم .

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۳ ۱۲:۳۲

قیمت های سال گذشته در همین ماه را هم بنویسید .

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۳ ۱۲:۰۷

این چه تیتری بود تابناک
خیال کردیم قیمت شورای رقابت اعلام شد
ضمن قیمت دلار دیروز آخر وقت به شدت رفت بالا و حدود 350 تومان گرون شد و رسید به 3200 تومان
ن ریزش ها مقطعی هست چون گشایش بین المللی در روابط خارجی و بحث تحریم ها به وجود نیامده و اینها واکنش بازار داخلی به انتخابات است

امیر۱۳۹۲/۰۴/۰۳ ۱۰:۴۲

کاهشی دیده نمیشه در بازار

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.