جلال حسيني در پرسپوليس ماندني شد
مدافع تيم ملي گفت: با توافق قطعي که شده فردا براي حضور در اردوي پرسپوليس به رامسر ميروم.
سيدجلال حسيني اظهار داشت: خوشبختانه تمام توافقات لازم براي حضورم در پرسپوليس انجام شد و فردا براي شرکت در اردو به رامسر خواهم رفت تا در کنار قرمزپوشان کارم را براي فصل جديد شروع کنم.
به گزارش فارس، وي افزود: سال سختي در انتظار ماست اما با تيمي که داريم و کادر فني خوبش از خدا ميخواهم که فصل گذشته را با نتايج خوب جبران کنيم و دل هواداران را به دست آوريم.
مدافع پرسپوليس درباره احتمال تغيير رويانيان گفت: واقعا اگر اين اتفاق بيفتد جفايي بزرگ در حق پرسپوليس است. آقايان اجازه بدهند تا رويانيان کارش را کند چون دو سال فرصت دادن به يک مدير هنر نيست و بايد بيشتر پشت او باشند.
وي افزود: اميدوارم اين اتفاق رخ ندهد و مسئولين از رويانيان حمايت کنند تا حاصل دسترنجش را ببيند. بالاخره ايشان در اين دو سال زحمات زيادي را براي پرسپوليس کشيده که نبايد با تصميمات اشتباه باز هم به همان خانه اول برگرديم. تغيير رويانيان قطعا ضربه جبرانناپذيري به پيکره پرسپوليس ميزند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.