آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

نهاوندیان در کابینه دولت یازدهم نخواهد بود

وقتی رییس اتاق بازرگانی ایران در تیم انتخاب کابینه دولت یازدهم است، نشان می‌دهد که در این کابینه جایی نخواهد داشت.

پرویز حسابی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در گفت‌وگو با ایسنا درباره حضور رییس اتاق بازرگانی ایران در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیان کرد: این موضوع که نهاوندیان یکی از مسوولان بررسی و انتخاب بهترین گزینه‌ برای کابینه رییس جمهور منتخب است، نشان دهنده آن است که وی خود در کابینه دولت یازدهم جایی ندارد.

وی ادامه داد: به اعتقاد من نهاوندیان اگر به دولت برود به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل منصوب می‌شود و بر اساس قانون در صورت تصدی گری در این پست باید از اتاق ایران برود.

پیش از این نیز برخی از اعضای اتاق بازرگانی تهران نامه‌ای را به حسن روحانی رییس جمهور منتخب ارسال کرده و در پی آن نظر خود را درباره کابینه دولت آینده مطرح کرده بودند.

در این نامه به رییس جمهور منتخب پیشنهاد داده شده بود که اسحاق جهانگیری وزیر صنعت، معدن و تجارت و محمد نهاوندیان وزیر ارشاد یا وزیر امور اقتصادی و دارایی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.