آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

ضریح سفیر دولت عشق به عراق رسید

ضریح جدید حرم حضرت مسلم بن عقیل (ع)، سفیر دولت عشق، ساعاتی پیش به خاک عراق وارد شد.

به گزارش ایسنا، این ضریح که به همت ستاد بازسازی عتبات عالیات و با بهره‌گیری از بهترین هنرمندان و طراحان کشور، ساخته و پرداخته شده است، امروز و در آستانه‌ی فرا رسیدن ماه مبارک رمضان برای نصب در حرم حضرت مسلم (ع)، از طریق مرز مهران به خاک عراق وارد شد.

این اثر پس از دو و نیم سال کار مداوم همزمان با سالروز ولادت حضرت علی (ع) و با حضور مسؤولان فرهنگی کشور و میهمانان عراقی بویژه تولیت مسجد کوفه رونمایی شد و به دلیل استقبال مشتاقان و علاقه‌مندان برای بازدید از آن، با تصمیم مسؤولان ستاد، به مدت یک هفته در معرض دید عموم قرار گرفت.

عملیات بازگشایی قطعات این ضریح پس از پایان فرصت بازدید عمومی آغاز شد و پس از بسته‌بندی قطعات به طور کامل، امروز یکشنبه 16 تیرماه 1392 به مرز مهران وارد شد و بعد از اجرای مراسم خاصی، توسط سه دستگاه تریلر به عراق فرستاده شد.

کار نصب ضریح جدید بعد از باز کردن ضریح قدیمی آغاز می‌شود و بنا بر پیش‌بینی‌های انجام شده، در ماه شوال از آن رونمایی خواهد شد. ضریح فعلی حرم حضرت مسلم (ع)، ضریح پیشین حرم حضرت اباالفضل العباس (ع) بوده که حدود 51 سال پیش ساخته شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.