آخرین خبربرخورد ناجوانمردانه با ترانه علیدوستی در خاکسپاری حمید علیدوستی
3بازدید

تشکیل مجتمع قضایی برای دعاوی علیه آمریکا

دادستان عمومی و انقلاب تهران از افتتاح مجتمع بین‌المللی جرائم و دعاوی علیه آمریکا بعد از ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش ایسنا، عباس جعفری‌دولت آبادی در مراسم تودیع و معارفه سرپرست دادسرای ناحیه 31 تهران (جرائم یارانه‌ای)، اظهار کرد: در دادستانی تهران رسیدگی به مسائل بین‌المللی از جمله نیابت‌های قضایی، استرداد‌ها و رسیدگی به اتهامات اتباع خارجی و رسیدگی به دعاوی اتباع ایرانی علیه اتباع خارجی به صورت پراکنده انجام می‌شد و ما تصمیم گرفتیم که این پراکندگی را از بین ببریم.

وی تصریح کرد: به ریاست قوه قضاییه پیشنهاد دادیم که مجتمع بین‌المللی جرائم و دعاوی علیه آمریکا که هم شامل دادسرا و دادگاه است را ایجاد کنیم تا به طور متمرکز به این مسائل رسیدگی کنیم.

جعفری‌دولت‌آبادی با بیان اینکه رسیدگی به استردادها در عرصه بین‌المللی و رسیدگی به دعاوی اتباع خارجی و اقدامات آن‌ها و ادعای اتباع ایرانی علیه کشورهای خارجی به‌ویژه آمریکا از جمله اهداف تشکیل این مجمتع بوده است، ادامه داد: از نمونه اینگونه پرونده‌ها می‌توان به مورد اخیری که در رسانه‌ها منتشر شده بود مبنی بر طرح دعوی یک تبعه ایرانی علیه آمریکا اشاره کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با تشکیل این مجتمع موافقت شد و رییس آن منصوب شده است و بعد از ماه رمضان آن را افتتاح خواهیم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.